The Honestly Wondering Bang - Does The Hard Rockyersocks, So You Don'T Have To.

Han har sovit länge

Posted Sept. 6, 2015, 11:23 p.m. By rockyersocks

Ja vårt lilla barnbar, nåja han är åtta år nu, ligger och sover i sitt rum som han har när han är hos oss. Det är så lätt att ha honom här för han är så lättsam och klok den pojket. När man säger till att han ska sova så går han själv och gör sig i ordning och borstar tänderna och allt som man gör innan man somnar. När han är klar säger har till och då kan vi säga godnatt och stoppa om honom. Det är så trevligt att ha barnbarnen här och när dom kommer en och en så har man ju mera tid med den som är här och så lär man känna dom bättre med på det viset. Men det är ju klar att det är roligt när dom är här alla nio barnbarnen med för då har vi kul.